Steun Doede voor legale cannabis


Doede in de kas


Een schijnproces oftewel ; Barbertje moet hangen.Een mens is een autonoom wezen . Je enige concrete bezit dat is je lichaam en geest. Grote schrik, dat dacht je tenminste. Nu moet je ineens constateren dat niet jij baas over je eigen geest en lichaam bent maar dat de overheid meent het recht te bezitten om te bepalen wat jij daar zoal mee doet.

In plaats van een betrokken burger, waarmee op basis van wederzijds respect een dialoog kan worden gevoerd en waarvan het recht op zelfbeschikking wordt gerespecteerd, ben je verworden tot een marionet. Een consument!

Het gevolg is , is dat ik in een schijnproces terecht ben gekomen. Ik had nooit verwacht dat de overheid mij op zo’n schofterige, leugenachtige wijze zou bejegenen.

Het volgen van de Herman Bolhaar strategie, het disproportioneel opblazen van het bewijsmateriaal om de verdachte maximaal in het diskrediet te brengen. Alles bij elkaar gefantaseerd, gebaseerd op aannames, veronderstellingen en rekenkundige trucjes en dan moet ik maar bewijzen dat het niet zo is, terwijl nb. alle bewijsmateriaal is vernietigd.Merkwaardig want als er een moord is gepleegd , ga je het moordwapen toch ook niet weggooien.
Ik vind het in feite om te kotsen, dat ik zo word behandelt en dat je zo met elkaar omgaat!Een horrorscenario, het collaboreren met de criminelen. Daarmee wordt het OM onderdeel van een criminele organisatie.
Dat ik zo word behandelt maakt mij teleurgesteld, verdrietig en kwaad tegelijk. Deze schofterige criminele bejegening zit dus voortdurend in mijn hoofd. Ik had gehoopt op een rationele, oplossinggerichte benadering, met het doel de wietimpasse te doorbreken in het belang van de samenleving.
Ik ben niet de vijand en geen tegenstander maar een medestander. Ik propageer een vredelievende, tolerante samenleving. Om stand te houden, heb ik alle steun hard nodig. Mij financieel steunen versterkt mijn/onze positie en is een statement aan het adres van het huidige onderdrukkende regiem, dat wij hun betutteling zat zijn.

Het is verstandig om eendrachtig een vuist te maken anders komen we nergens.

Ieder cannabisgenieter een euro en ik ben uit de problemen en kan mij dan maximaal inzetten voor opheffen van het probleem veroorzakende ver bod.

Sta achter ons!

Advocaten kantoor Anker en Anker
Ossekop 11 Leeuwarden
Onder vermelding van dossier nr. 20140155 –Free Doede
Bank nr.NL85RABO010482613